Cea mai ieftina masina de spalat incorporabila

masina de spalat incorporabila

In cazul in care ai o bucatarie proaspat renovata, cu siguranta te-ai gandit sa optezi si pentru achizitionarea unor incorporabile, care sa ii ofere acesteia un look mai modern si care sa te ajute sa te folosesti intr-un mod mult mai eficient de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Una dintre recomandarile noastre in aceasta situatie este sa optezi si pentru o masina de spalat incorporabila, care sa fie “mascata” sau sa se integreze mult mai bine in bucataria ta. Desigur, astfel de modele sunt unele care vin la un pret destul de ridicat, insa este bine de stiut faptul ca exista si unele masini de spalat incorporabile care vine la un pret asezat.

Cea mai ieftina masina de spalat incorporabila?

Electrolux EWG147540W
pret actualizat emag

Un astfel de exemplu este masina de spalat incorporabila Electrolux EWG147540W, care pe langa faptul ca are parte de un pret foarte bun, acestuia ii este aplicat si o reducere foarte generoasa. De asemenea, la fel ca in cazul altor electrocasnice care fac parte din aceasta categorie, ai posibilitatea sa optezi pentru ridicarea gratuita a produsului vechi.

De asemenea, la achizitionarea online a acestuia o sa ai parte si de o supriza in ceea ce priveste livrarea. Fara nici macar un cost suplimentar o sa beneficiezi de livrare gratuita oriunde in tara!

Masina de spalat incorporabila Electrolux EWG147540W, o alegere excelenta!

La aceasta concluzie am ajuns nu doar noi, ci si alte publicatii de specialitate, precum si cei care au achizitionat deja acest produs si au ales sa isi exprime experienta avuta in utilizarea acesteia.

Electrolux EWG147540W este o masina de spalat incorporabila care dispune deĀ clasa de eficienta energetica A+++, aceasta consumand doar 0.89 kwh pentru un intreg ciclu de spalare. Ce inseamna mai exact acest lucru? Practic nu vei simti deloc la buzunar consumul sau, chiar daca va fi nevoie sa speli zilnic!

Un alt mare avantaj adus de masina de spalat incorporabila Electrolux EWG147540W este faptul ca are un numar de pana la 14 programe de lucru, printre care si unul pentru materiale delicate, sau programul de spalare manuala pentru hainele extrem de pretentioase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.