Cea mai ieftina masina de spalat vase de pe piata

Cea mai ieftina masina de spalat vase

Cred ca nu exista nici macar o singura persoana careia sa ii faca placerea spalarea vaselor, iar daca stam sa ne gandim la faptul ca acest lucru ne face sa pierdem destul de multe ore pe saptamana… Totusi, nu se poate sari peste aceasta sarcina, mai ales daca iti place sa gatesti sau mai dai ocazional cate o petrecere. Asadar, ce este de facut? Raspunsul este unul foarte simplu. Iti cumperi o masina de spalat vase!

In ultimii ani pretul acestora a “intrat la apa” destul de mult, existand practic modele care au un pret chiar si de aproximativ 900 lei (depinde foarte mult si de ofertele derulate de diferitele magazine online din Romania.

Care este cea mai ieftina masina de spalat vase pe care o poti cumpara chiar acum?

Star-Light DWV-106WH
pret actualizat emag

In momentul de fata cea mai ieftina masina de spalat vase pe care o poti cumpara este Star-Light DWV-106WH, acest model reusind sa impresioneze prin pretul foarte accesibil pe care il are, dar si prin dotarile mai mult decat bune pentru o familie obisnuita.

Star-Light DWV-106WH este alegera ideala nu doar in cazul in care ai un buget mai redus la dispozitie, ci si atunci cand iti doresti o masina de spalat vase compacta, cu dimensiuni reduse (modelul de fata are dimensiuni de 84.5 x 45 x 59.8 cm si cantareste doar 40 kilograme).

Numarul de programe pe care ti-l pune la dispozitie este de 6, iar controlul este mecanic, deci nu trebuie sa iti faci probleme cu fiabilitatea sa. Star-Light DWV-106WH face parte din clasa de eficienta in spalare si uscare A. In ceea ce priveste capacitatea, aceasta poate spala pana la 6 seturi, chiar daca are dimensiuni foarte compacte. Este de asemenea prezent si un mod intensiv la 65 de grade, acest ciclu fiind unul recomandat pentru vasele foarte murdare.

Un alt atu al masinii de spalat vase Star-Light DWV-106WH este faptul ca aceasta consuma doar 13 litri de apa pe un intreg ciclu de spalare, si doar 0.83 kW energie electrica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.