Combina frigorifica Arctic ANK245+

Arctic ANK245+ este o combina frigorifica echilibrata, atat ca dotari, cat si din punct de vedere al volumului de 229 litri. Este incapatoare, si potrivita pentru o familie numeroasa, are aspect modern, vine in culoarea alba si este unul dintre clee mai vandute modele din ultimul an.

Pretul este si el pe masura asteptarilor, in momentul de fata costa doar 800 ron, insa pentru siguranta poti verifica pretul actualizat prin butonul de la finalul articolului. Pana atunci, haide sa vedem ce ofera.

Arctic ANK245+ – specificatii complete

Clasa de eficienta din care face parte combina frigorifica este A+ si se traduce printr-un consum de doar 244 kw pe an, adica aproximativ 10 ron lunar.

Frigiderul are un volum de 142 litri, impartit in 3 zone prin intermediul a 2 rafturi rezistente. Pe usa se gasesc: suportul pentru oua, tavita pentru gheata si alte suporturi dedicate, iar in partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul special pentru fructe si legume. Daca ai nevoie de un model mai incapator, vezi aici unul.

Congelatorul este si el compartimentat in 3 zone, are unvolum total de 87 litri si o capacitate de congelare de 3.5 kg la un interval de 24 ore. Compartimentul superior al acestuia dispune de functie Fast Freeze XL Zone care ofera posibilitatea unei congelari rapide.

Garnitura usilor este Anti-Bacteriana, dispunand de niste aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. Astfel, hrana este pastrata in conditii de igiena maxima, si pe o perioada mult mai lunga.

Compresorul puternic ofera autonomie de pana la 18 ore in cazul unei pene de curent, si emite un nivel de zgomot de doar 42 dB.

Ce aspect are Arctic ANK245+ ?

Aceasta combina frigorifica este alba, cu aspect modern, usa se deschide clasic – spre dreapta, iar manerul este pozitionat orizontal – integrat. Dimensiunile sale totale sunt de 152.5 x 54 x 60 cm, iar termostatul este reglabil manual.

Arctic ANK245+ este la OFERTA si dispune de garantie timp de 5 ani de zile! Daca te grabesti, poti beneficia de un pret redus cu 28% si livrare gratuita pana la tine acasa, in cazul in care o comanzi prin butonul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.