Combina frigorifica Samsung RB31FERNDEF

Vrei o combina frigorifica mai speciala, prin care s aiti impresionezi toti oaspetii? Pana acum probabil ai vazut combine firgorifice albe si negre la tot pasul, insa una de culoare bej ai ocazia sa vezi mai rar.

Bineinteles ca nu culoarea este cel mai important aspect la un frigider, insa Samsung RB31FERNDEF nu ezisa sa impresioneze nici prin alte detalii, n primul rand legate de performantele sale.

Ce performante ofera Samsung RB31FERNDEF ?

Atat compartimentul congelator, cat si cel al frigiderului propriu-zis, dispun de functie No Frost care nu da voie ghetii sa se depuna, astfel incat calitatea alimentelor sa se pastreze cat mai mult timp.

Volumul total net este de 310 litri (vezi aici una de 449 litri), dintre care congelatorul dispune de 98 litri, iar frigiderul de ceilalti 212 litri. In ciuda acestui volum imens, Samsung RB31FERNDEF face parte din clasa energetica A+ (ca si in cazul lui Whirlpool BLF 9121 W) si are un consum energetic lunar de doar 30 kw adica aproximativ 15 lei.

Compartimentul frigider este compartimentat in 3 zone, prin intermediul unor rafturi din sticla foarte rezistenta, iar aici gasim si un compartiment special pentru legume si fructe, unde acestea se pastreaza proaspete mult mai mult timp. Pe usa gasim tavita pentru gheata si clasicul suport pentru oua.

Congelatorul este si el compartimentat in 3 zone, pentru o gestiune mai simpla a alimentelor si are o capacitate de congelare de pana la 12 kg de alimente pe zi.

Samsung RB31FERNDEF dispune de sistem de avertizare pentru usa deschisa, sistem multiflow cu ventilator ce distribuie aerul in compartimentele acesteia, agentul de racire este ecologic (R600a) si are o autonomie de pana la 20 de ore fara curent. In plus, zgomotul emis este de doar 39 dB, iar greutatea sa totala este de doar 65 kg, ceea ce o face sa fie usor transportabila.

Cum arata combina frigorifica Samsung RB31FERNDEF

Are un aspect elegant si modern, vine in culoarea bej foarte atragatoare, dispune de un display LED ce afiseaza informatii despre programul de lucru si temperaturi, deschiderea usii se face standard (spre dreapta) iar manerul este incorporat pentru a oferi un aspect aparte. Iluminarea interioara se face prin LED.

Samsung RB31FERNDEF are un pret foarte bun, fiind potrivita pentru orice buzunar. Dispune de 24 luni garantie inclusa si posibilitatea de a fi prelungita contra-cost, in plus livrarea este gratuita daca o cumperi prin butonul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.