Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA

Samsung RB31FWRNDSA are un volum de 310 litri, ca si modelul prezentat anterior aici si este dotata cu functie No Frost care iti va pastra alimentele proaspete mai mult timp. Culoarea sa este argintie, ceea ce inseamna ca este unica in felul sau si atrage privirile oaspetilor.

Ce performante ofera Samsung RB31FWRNDSA ?

Cele mai importante sunt insa dotarile combinei frigorifice, ci nu aspectul acesteia. Samsung RB31FWRNDSA dispune de sistem No frost atat pentru zona congelatorului cat si pentru cea a frigiderului propriu-zis, si are un consum energetic de 300 kw pe an, facand parte din clasa energetica A+ (ca si modelul de aici).

Volumul sau total de 310 litri este compartimentat astfel: 98 de litri pentru congelator si 212 pentru frigider. Frigiderul este compartimentat in 3 zone prin intermediul a 2 rafturi din sticla rezistenta, tot aici se gaseste si compartimentul pentru legume si fructe, iar pe usa sunt 4 suporturi speciale. Si zona congelatorului este compartimentata in 3 zone, pentru o gestiune mai buna a alimentelor.

Samsung RB31FWRNDSA dispune de functie de avertizare sonora in cazul in care usa este uitata deschisa, si sistem Multiflow care asigura o prospetime aparte alimentelor din frigider. Agentul de racire este ecologic, R600a, si compresorul emite un zgomot de doar 39 dB.

Cum arata Samsung RB31FWRNDSA

Are un aspect elegant, este de culoare argintie, usa se deschide spre dreapta iar manerul este incorporat. Are o greutate de 65 de kg, dimensiunile sale totale sunt de 185 x 59.5 x 66.8 cm, iar iluminarea interioara se face prin LED.

Garantia inclusa este de 24 de luni, pretul este decent, iar livrarea se face gratuit pana la tine acasa, cu posibilitatea verificarii coletului la primire. Toate aceste aspecte sunt disponibile daca comanzi prin butonul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.