Combine frigorifice la mega reducere astazi!

Combine frigorifice la mega reducere astazi!

Este de remarcat faptul ca in ultima perioada au inceput sa fie listate pe “rafturile” magazinelor online tot mai multe produse la preturi promotionale, existand printre acestea unele combine frigorifice care beneficiaza de o mega reducere astazi.

Noi am incercat sa facem o selectie si sa ti le prezentam doar pe acelea care intr-adevar merita datorita excelentului raport calitate-pret, iar rezultatul il poti vedea mai jos.

Combine frigorifice la reducere pe care ti le recomandam!

 

 Samsung RB29FSRNDSA

Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA a fost proiectata intr-un mod foarte inteligent, spatiul din interiorul acesteia fiind utilizat intr-un mod foarte eficient, astfel incat sa putem “exploata” la maxim fiecare particica din acesta.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW. 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Alb
pret actualizat emag

Volumul net total pus la dispozitie este de 290 de litri, dintre care aproape 100 de litri sunt dedicati congelatorului. In cazul frigiderului avem parte de un numar de trei rafturi, un sistem automat de dezghetare a acestuia, iar pe usa se afla patru suporturi.

In ceea ce priveste congelatorul, trebuie precizat ca acesta este compus din trei compartimente, dispune de un sistem automat de dezghetare, iar capacitate de congelare este de 12 kilograme/24 de ore, ceea ce este destul de bine, daca nu chiar foarte bine (in comparatie cu alte modele). Nivelul de zgomot este si el unul foarte redus.

 Arctic ANK326B+

Daca modelul de mai sus este unul care face parte dintr-o gama superioara, nevand un pret chiar foarte accesibil, nu acelasi lucru putem sa il spunem despre combina frigorifica Arctic ANK326B+, care datorita reducerii aplicate are un pret foarte aproape de pragul de 1.000 lei. In cazul acesteia primim de asemenea si o garantie de 5 ani, extinsa fara costuri suplimentare.

Arctic ANK326B+ face parte din clasa de eficienta energetica A+, iar rafturile sunt fabricate dintr-o sticla foarte rezistenta, oferind posibilitatea de a pune alimente care au chiar si 20 de kilograme, fara a exista riscul de a se crapa.

 Samsung RB29HSR2DWW/EF

Cel din urma model de combina frigorifica pe care ti-l recomandam are un pret similar cu produsul de la punctul 2 (cu reducere de aproape 800 ron), si este oferit de un producator la fel de serios. La aceasta suma de bani primim un volum net total de 290 litri, iar consumul energetic este unul foarte scazut, modelul de fata facand parte din clasa de eficienta energetica A+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.