Congelator Gorenje FN6191CW

Ai o gospodarie destul de mare, iar cand iarna se apropie nu mai stii unde sa iti pui alimentele proaspete (fie ele fructe, legume, ori produse din carne)? Atunci cu siguranta ai nevoie de un nou congelator, mai incapator, iar aici intra in scena Gorenje FN6191CW, cel despre care o sa iti vorbesc in acest review.

Gorenje FN6191CW este foarte aproape de ceea ce a avut de oferit Electrolux EUF2704AOW, despre care ti-am vorbit intr-un review anterior, insa vine cu cateva noutati pe parte de tehnologii care cu siguranta te vor incanta.

La ce ma refer mai exact? In primul rand la faptul ca vine cu un sistem de racire NO FROST pe care il mai regasim nu doar in cazul congelatoarelor, ci si a frigiderelor ori combinelor frigorifice, iar acesta pe langa multe alte beneficii joaca un rol important si in ceea ce priveste consumul mai redus de energie electrica.

De ce merita achizitionat Gorenje FN6191CW?

Noi consideram ca da, deoarece iti pune la dispozitie tot ce iti poti dori in ceea ce priveste pastrarea alimentelor proaspete o perioada cat mai lunga de timp.

Gorenje FN6191CW face parte din clasa de eficeinta energetica A+, iar acest cogelator iti ofera un volum total de 243 litri, ceea ce este cu mult mai mult decat posibilitatile altor astfel de produse de pe piata (vezi Heinner HFF-80A+).

Cu ce dotari mai vine acest congelator?

Noul congelator Gorenje FN6191CW vine cu un numar de 4 compartimente, iar sistemul de dezghetare automat este unul care intr-adevar face toti banii. In plus, capacitatea de congelare este una uimitoare, si anume de 18 kilograme/24 de ore (foarte tare, nu-i asa?).

Pe final trebuie sa recunoastem faptul ca acest congelator Gorenje FN6191CW este unul care a reusit sa ne impresioneze din toate punctele de vedere, acesta fiind si motivul pentru care am ales sa ti-l prezentam, datorita excelentului raport calitate-pret cu care vine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.