Congelator Heinner HFF-80A+

Heinner HFF-80A+ este un congelator care ti se potriveste perfect daca ai un spatiu nu foarte mare, dar ai nevoie de un congelator separat de frigider unde sa iti poti tine proaspete o perioada cat mai lunga de timp alimentele.

Spre deosebire de multe alte modele prezente pe piata din Romania (ca de exemplu si Whirlpool WVE1660NFTS), noul congelator Heinner HFF-80A+ vine la un pret foarte bun si foarte accesibil, ceea ce il face perfect in cazul in care bugetul tau este unul destul de limitat.

Heinner HFF-80A+ este perfect pentru spatii mici

Cu dimensiuni de 84.5 x 54.5 x 57 cm si o greutate nu foarte mare, Heinner HFF-80A+ este un congelator ideal daca doresti sa il poti tine, de exemplu, pe balcon, neocupand foarte mult spatiu spre deosebire de alte congelatoare, precum este Liebherr GNP 4166.

Ceea ce vei aprecia foarte mult la Heinner HFF-80A+ este simplitatea design-ului sau, fiind unul clasic, culoarea predominanta find albul. Clasa climatica N-ST, precum si nivelul de zgomot foarte redus, care este de doar 43dB, il fac perfect chiar si pentru cei care au somnul foarte sensibil.

In plus, congelatorul Heinner HFF-80A+ face parte din clasa de eficienta energetica A+ ceea ce inseamna ca face economii de energie si este prietenos cu mediul inconjurator, dar cel mai important, este prietenos cu portofelul tau.

Ofera un volum mediu de depozitare

In ceea ce priveste volumul net total al congelatorului Heinner HFF-80A+, acesta este de doar 80 de litri, ceea ce mi se pare cam putin, insa trebuie sa tinem cont nu doar de pretul mic al acestuia, ci mai ales de dimensiunile reduse cu care vine, fiind practic imposibil sa cerem mai mult de la el in aceste conditii.

Pe total putem spune ca Heinner HFF-80A+ este o alegere ideala daca ai un buget redus ori dispui de un spatiu nu foarte mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.