Congelator Liebherr GN 3613

Liebherr GN 3613 este congelatorul ideal in cazul in care esti genul de om gospodar, care in fiacare toamna de pregateste de iarna si are nevoie de un spatiu destul de mare unde sa isi tina alimentele cat mai proaspete o perioada cat mai lunga de timp.

Acest congelator este unul vertical, iar acesta se foloseste de un sistem de racire NO FROST, pe care il regasim si pe Liebherr GPesf 1476, un model despre care v-am vorbit intr-un review anterior.

Noul Liebherr GN 3613 reuseste sa se remarce prin volumul net total de 304 litri, dar si prin prezenta afisajului LED (pe care nu il gasim, de exemplu, la Heinner HFF-80A+), iar printre functiile sale se mai numara si cea de super-congelare, aceasta fiind reglabila in functie de timp.

Liebherr GN 3613 vine cu un numar suficient de compartimente!

Spatiul generos pus la dispozitie consumatorului este unul foarte bine organizat, acesta putand fi utilizat asadar intr-un mod cat mai eficient si flexibil. Sunt prezente sapte compartimente, iar numarul de rafturil aflate in dotarea este de patru.

Ca majoritatea congelatoarelor de acest tip pe care le putem gasi pe piata in acest moment, Liebherr GN 3613 vine cu tehnologii care sa ii asigure un consum redus de energie, acesta facand asadar parte din clasa de eficeinta energetica A++, lucru care in timp se va resimti deoarece costurile initiale ale achizitiei vor fi amortizate.

De ce sa cumperi acest congelator?

Iti recomandam acest congelator deoarece vine de la o companie cu renume in acest domeniu, care intotdeauna a stiut sa ofere cea mai buna calitate a produselor lor, iar acest lucru inseamna ca stiu foarte bine ce doresc consumatorii din Romania.

De altfel se afla in acest moment in topul preferintelor romanilor cand vine vorba de achizitionarea de noi produse din categoria frigorificelor, categorie unde compania exceleaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.