Congelator Liebherr GN 4113

Dupa cum ati putut oberva, majoritatea congelatoarelor produse de Liebherr sunt unele care fac parte din gama premium, iar acest lucru cred ca spune foarte multe despre viziunea acestui producator care intotdeauna a pus accent pe calitate.

Liebherr GN 4113 este un astfel de exemplu, acesta fiind o versiune ceva mai acesibila a unui alt model din gama (si anume modelul Liebherr GNP 4166), de la care imprumuta cateva caracteristici destul de importante.

Congelatorul despre care o sa va vorbesc in acest scurt review este unul care se adreseaza in special celor care au nevoie de un spatiu cat mai mare de depozitare, Liebherr GN 4113 oferind un volum total net de 351 de litri, spatiu ce este folosit in mod eficient prin prezenta celor opt compartimente si a celor patru rafturi.

Liebherr GN 4113 este congelatorul ideal daca ai nevoie de un volum mare pentru alimentele tale

Asa cum este si normal in situatiile in care un congelator vine cu un volum mare de depozitare, Liebherr GN 4113 dispune de o capacitate de congelare de 26 kg/24 h, ceea ce este foarte mult, intrecandu-l cu mult pe Gorenje FN6191CW.

De pe lista cu specificatii mai aflam si ca Liebherr GN 4113 face parte din clasa climatica SN-T, precum si faptul ca eficienta energetica a acestui congelator este una ridicata, facand parte din clasa A++, ceea ce inseamna economie la facturi si nu numai.

Care sunt concluziile noastre?

In ceea ce priveste congelatorul Liebherr GN 4113 trebui remarcat faptul ca acesta reuseste sa se evidentieze foarte mult pe o piata unde sunt deja prezente cateva zeci, daca nu chiar sute de companii care ofera o calitate ridicata a congelatoarelor acestora, iar acest lucru spune mult.

Liebherr GN 4113 ofera printre altele si un afisaj LED, precum si functia de super-congelare care este reglabila in functie de timp, acestea intregind peisajul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.