Hota traditionala Star-Light HA-260SS

Modelul HA-260SS fabricat de catre compania Star-Light este poate cea mai buna solutie pentru bucataria dumneavoastra daca va doriti o hota clasica la un pret incredibil de mic si cu performante medii. Chiar daca nu exceleaza din punct de vedere al design-ului hota Star-Light HA-260SS ramane o buna decizie daca nu aveti mare pretentii.

Legat de specificatiile tehnice hota traditionala Star-Light HA-260SS este dotata cu 2 motoare ce dezvolta o putere de 200W impreuna. Consumul anual de energie electrica este de 167.7 kW ceea ce o incadreaza in clasa energetica F, stabilindu-se cam la urma acestui top de hote.

Este destul de eficienta daca aveti o bucatarie de dimensiuni medii, capacitatea de absorbtie maxima fiind de 323.1 mc/h. Nivelul zgomotului maxim este de numai 69 dB ceea ce este foarte bine tinand cont de pretul la care se incadreaza.

In schita ce urmeaza se pot observa cele 2 module de functionare. In primul mod, cel din stanga, Star-Light HA-260SS extrage absolut tot aburul si mirosul din camera in timp ce in modul al doilea, cel din dreapta, hota doar recircula si purifica aerul.

Chiar va recomandam acest produs deoarece din cele 22 de review-uri prezente aici (click aici) nici unul nu este negativ. Absolut toti clientii ce au achizitionat aceasta hota si au postat cun comentariu pe magazin sunt multumiti de produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.