Masina de paine Gorenje BM900W

Nimic nu se poate compara cu o paine proaspat scoasa din cuptor, bine rumenita si care sa ofere acea aroma irezistibila, nu-i asa? Tocmai de aceea noi o sa iti prezentam astazi masina de paine Gorenje BM900W (un model foarte accesibil) care impresioneaza prin optiunile puse la dispozitie.

Modelul de fata este unul care arata foarte bine, oferind un design care il va face sa se integreze perfect in orice tip de bucatarie, iar dimensiunile sale sunt unele destul de compacte, si anume de 270 x 290 x 355 mm, iar greutatea sa este de dar 5 kilograme, fiind destul de usor de manevrat la nevoie.

Gorenje BM900W este disponibila la un pret foarte bun

Pretul la care poate fi achizitionata masina de paine Gorenje BM900W este unul foarte bun, fiind chiar mai mic decat cel avut de modelul Heinner Master Collection HBM-900XMC. Aceasta accesibilitate crescuta nu inseamna ca nu avem parte de niste dotari foarte bune, Gorenje BM900W fiind de altfel exemplul perfect ca acest lucru este posibil.

Masina de paine Gorenje BM900W are o capacitate de 900 de grame (fiind asadar capabila sa faca o paine cu un gramaj de aproape un kilogram), iar in ceea ce priveste gradul de rumenire putem alege ni se pun la dispozitie trei setari diferite (in functie de preferinte).

Acest model dispune de un program de pornire intarziata

Cel mai mult apreciem la o masina de paine prezenta unui program de pornire intarziata, iar acest lucru il face si Gorenje BM900W, care ni-l pune la dispozitie. Asadar, avem posibilitatea de a seta masina de paine sa porneasca astfel incat painea sa fie gata exact in momentul in care dorim noi (de exemplu cand ajungem acasa de la servici sau cand ne trezim).

Printre altele Gorenje BM900W mai dispune si de un afisaj digital, iar calitatea materialelor care stau la baza acestuia este una ridicata, acesta fiind si motivul pentru care recomandam acest produs tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.