Masina de paine Heinner Master Collection HBM-900XMC

Heinner Master Collection HBM-900XMC este un model care face parte din noua gama de masini de paine a celor de la Heinner, iar acest produs reuseste sa iasa in evidenta prin calitatea materialelor, design-ul si performantele inalte oferite.

Pentru o cat mai mare usurinta in folosire acest model de masina de paine a fost echipat cu un display LCD extrem de elegant, care te va tine in permanenta informat in legatura cu stadiul la care a ajuns, precum si cu setarile facute de tine, iar toate acestea la face la un pret foarte acceptabil.

Masina de paine Heinner Master Collection HBM-900XMC este una care ofera o capacitate de 900 de grame, ceea ce inseamna ca putem face o paine care sa aiba un gramaj de aproape 1 kilogram, iar puterea sa este de 615 W.

Heinner Master Collection HBM-900XMC vine la un pret excelent

Pentru cei care sunt in cautarea unei masini de paine care sa vina la un pret atractiv se pot opri din cautari, deoareceĀ Heinner Master Collection HBM-900XMC ofera exact ceea ce cauta, si anume un excelent raport calitate-pret.

Heinner Master Collection HBM-900XMC dispune de o functie de mentinere calda a painii pana la 60 de minute, astfel incat sa nu iti faci griji ca aceasta se raceste daca vei intarzia la masa.

De asemenea iti pune la dispozite un numar de 12 programe presetate (mai multe decatĀ modelul Tefal Home Bread Baguette PF610138), astfel incat sa poti seta foarte usor si rapid masina de paine sa iti prepare exact produsul dorit de tine.

De ce iti recomandam acest model

Fara nici macar o urma de indoiala masina de paine Heinner Master Collection HBM-900XMC este un model care merita luat in considerare daca doresti sa ai parte de un produs de calitate la un pret foarte bun. Recomandam tuturor celor care doresc sa simta savoarea painii proaspete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.