Masina de paine Kenwood BM450

Masina de paine Kenwood BM450 este in acest moment una dintre cele mai puternice si performante modele pe care le poti cumpara, iar acest lucru inseamna si un pret pe masura, aceasta nefiind deloc un model ieftin (precum este Tefal Nutribread PF311E38).

Incepand cu design-ul si terminand cu tehnologiile pe care ti le pune la dispozitie, Kenwood BM450 reuseste sa exceleze, fiind un adevarat produs al superlativelor, care este capabil sa iti ofere tot ce are mai bun.

Cu ajutorul masinii de paine Kenwood BM450 o sa poti prepara cea mai sanatoasa si delicioasa paine, iar pentru acest lucru ai la dispozitie un numar de 15 programe presetate care sa te ajute pas cu pas, intr-un mod extrem de intuitiv, sa alegi optiunea cea mai buna.

Este una dintre cele mai bune masini de paine

Dintre toate modelele de masini de paine pe care ti le-am prezentat, Kenwood BM450 este fara doar si poate cea mai buna dintre toate, lucru care se datoreaza in mare parte dotarilor acesteia, precum functiei de amestecare automata a ingredientelor, functiei de mentinere a temperaturii ori a programului de pornire intarziata.

Cel din urma este ideal in momentul in care vrei sa te trezesti simtind acel miros irezistibil de paine proaspata, deoarece iti permite sa setezi ca acesta sa icneapa preparearea painii la o ora prestabilita de tine, astfel incat sa termine toata treaba fix atunci cand ai tu cea mai mare nevoie de ea.

In plus, vine cu un super design, elegant si foarte compact, avand dimensiuni de doar 235 x 315 x 385 mm si o greutate de 9.5 kilograme.

Concluzii

Masina de paine Kenwood BM450 este una dintre cele mai scumpe modele existente in magazinele din Romania, dar in acelasi timp, dupa cum este si firesc, este una dintre cele mai bune, oferind cel mai inalt standard al calitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.