Masina de paine MD 901

Masina de paine MD 901 este un model care a fost creat special pentru a oferi o alternativa ieftina si buna la celelalte modele de pe piata, producatorul acesteia fiind MYDOMO, despre care sunt sanse sa nu fi auzit, insa despre care iti putem garanta ca ofera calitate.

Prin modul in care a fost creata masina de paine MD 901, aceasta dispune de unele dintre cele mai comune tehnologii/optiuni/functii, dar si de unele pe care de obicei le regasim la modele ce vin la un pret mai ridicat (precum este Tefal Nutribread PF311E38).

MD 901 ofera calitate la cel mai bun pret

Performantele modelului MD 901 sunt sustinute de puterea acestuia de 700 W, iar masina de paine MD 901 ofera posibilitatea de a opta pentru mai multe gramaje pentru paine, si anume intre 750 si 900 de grame.

De asemenea, din punct de vedere al design-ului MD 901 arata foarte bine, modern si elegant, iar constructia este una solida, din materiale de o foarte buna calitate, cu pereti termoizolanti si care poate fi curatata foarte usor. Totul la cel mai bun pret pentru un astfel de produs.

MD 901 dispune de un program de pornire intarziata, acesta oferind posibilitatea de a-l seta pana la 13 ore. La ce te ajuta mai exact? Sa zicem ca tu te vei trezi dimineata la ora 7. Prin folosirea acestui program, masina de paine va termina prepararea painii fix in momentul in care tu te vei trezi, astfel incat sa ai acces rapid la un mic dejun gustos si sanatos.

Pune la dispozitie functii interesante si utile

Printre multe altele masina de paine MD 901 mai iti pune la dispozitie si o functie automata de pastrare la cald, un program rapid (pentru momentele in care ai nevoie intr-un timp scurt de paine), precum si un panou de control, care iti va permite sa il setezi intr-un mod placut si rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.