Masina de paine Moulinex OW11013

Masina de paine Moulinex OW11013 este succesor al modelului Home Bread Neo OW120130, acesta oferind in plus performante mai mari decat predecesorul sau, gratie noilor tehnologii pe care le incorporeaza.

Desi suma de bani ce trebuie sa o scoatem din buzunar este usor mai mare decat in cazul modelului prezentat intr-un review anterior, trebuie sa stii ca Moulinex OW11013 ofera un excelent raport calitate-pret, fiind modelul pe are noi ti-l recomandam.

Vezi de ce iti recomandam masina de paine Moulinex OW11013!

Moulinex OW11013 se dovedeste a fi cel mai bun prieten al tau atunci cand dimineata, fiind obosit si flamand, tot ce iti doresti este un mic dejun rapid si sanatos.

Acum, prin intermediul acestei masini de paine, acest lucru este posibil datorita tehnologiilor pe care le incorporeaza, care iti permit sa te poti bucura de aroma irezistibla ori de cate ori iti vei dori, la un pret foarte bun (ca si cel al altor modele asemanatoare).

In plus, gratie puterii de 600 W pe care o ofera, precum si a capacitatii de 900 de grame, timpul necesar va fi unul foarte scurt (in jur de o ora), iar in ceea ce priveste gradul de rumenire vei putea alege dintre trei tipuri de setari, dupa propriile tale gusturi.

Design-ul este unul simplu si elegant

Masina de paine Moulinex OW11013 este un model pe care ti-l recomand in special daca apreciezi simplitatea, acesta venind cu linii elegante care ii ofera un look modern si ii permite sa se integreze perfect in bucataria ta.

Printre altele mai dispune si de un numar de 12 programe presetate, astfel incat sa putem alege cu o singura apasare de buton modul in care sa functioneze masina de paine, iar functia automata de pastrare la cald este una care intr-adevar face toti banii.

La pachet mai primit de asemenea si mai multe accesorii, printre care se numara un recipient si lingura pentru masurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.