Masina de paine Panasonic SD-2500WXE

De cei de la Panasonic suntem mai mult decat convinsi ca ai auzit, mai ales datorita televizoarelor foarte bune produse de acestia. Iata ca astazi o sa iti prezentam un alt produs al japonezilor, fiind vorba de masina de paine Panasonic SD-2500WXE.

Suntem convinsi ca si tie iti place la nebunie painea proaspat scoasa din cuptor, care ofera acea aroma si un miros irezistibil. Ei bine, masina de paine Panasonic SD-2500WXE iti ofera posibilitatea de a te bucura de acest lucru in fiecare zi prin modul in care iti pune la dispozitie unele dintre cele mai noi si interesante tehnologii de pe piata de produse din Romania.

Panasonic SD-2500WXE este o alegere ideala

Cu o putere de 550 W, Panasonic SD-2500WXE ofera suficient de multa putere astfel incat sa termine painea intr-un timp foarte scurt, iar pentru ca tu sa ai parte de painea perfecta, dupa gusturile tale, o sa poti alege dintre trei grade de rumenire a painii.

In plus, acesta va fi pregatit sa iti ofere painea gustoasa si aromata cu o singura apasare de butont, acesta dispunand de un numar de 15 programe presetate, care iti vor oferi posibilitatea de a utiliza intr-un mod extrem de intuitiv acest produs (la fel ca in cazul lui Moulinex Home Bread Neo OW120130).

Mai gasim de asemenea si un program de pornire intarziata, care este ideal in cazul in care dorim sa setam masina de paine sa termine painea la un moment stabilit de noi, iar dimensiunile acestui model sunt de 280 x 370 x 330 mm si cantareste doar 6.4 kilograme.

Concluzii

Masina de paine Panasonic SD-2500WXE iti ofera posibilitatea de a te putea bucura de un mic dejun sanatos si gustos in fiecare dimineata, mai ales datorita programului special de pornire intarziata, prin care puteam seta ca painea sa fie gata fix in momentul in care tu te trezesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.