Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118

Astazi o sa iti prezint o noua masina de paine dintr-o categorie superioara, si anume modelul Tefal Bread of the World PF6118, care te va impresiona nu doar prin performantele de top oferite de aceasta, ci si prin design-ul sau foarte elegant.

Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118 reprezinta o solutie completa (la fel ca si alte modele de top), prin faptul ca aceasta iti ofera posibilitatea nu doar de a face paine, ci si o multime de alte derivate gustoase si satioase.

Printre acestea se numara: grisine, ciabatta, focaccia, briosa, chifla, pain viennois, bacheta si multe, multe altele, in functie de preferintele fiecarui dintre noi.

Este un model de cea mai buna calitate

Tefal Bread of the World PF6118 este un model excelent, iar marele avantaj al acestuia este pretul mult mai mic decat in cazul lui Kenwood BM450, precum si faptul ca ne pune la dispozitie un numar mare de accesorii incluse in pret.

Ca si accesorii trebuie remarcate urmatoarele: 2 tavite pentru baghete, 2 tavite plate, cutit, pensula, cana de masura, lingura si carlig.

Dar acestea nu sunt singurele care reprezinta atractia principala, lista fiind completata cu o serie de functii si tehnologii care se dovedesc a fi de un real ajutor in cazul diferitelor situatii. Aici remarcam in special prezenta functiei automate de pastrare la cald, precum si programul de pornire intarziata.

Tefal Bread of the World PF6118 vine cu un afisaj digital

Printre altele dispune si de un panou de control cu afisaj digital, iar in ceea ce priveste gradul de rumenire, avem de ales intre 3 nivele. Capacitate masinii de paine Tefal Bread of the World PF6118 este de 1500 de grame, iar aceasta ofera si un numar total de 19 programe presetate.

Toate acestea fiind spuse, putem concluziona ca nu poti face o alegere mai buna decat masina de paine Tefal Bread of the World PF6118, mai ales datorita pretului foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.