Masina de paine Tefal Home Bread Baguette PF610138

Masina de paine Tefal Home Bread Baguette PF610138 este un model care poate fi considerat a fi o ruda destul de apropiata a lui Tefal Bread of the World PF6118, despre care ti-am vorbit intr-un review anterior.

Modelul de fata este unul care iti pune la dispozitie posibilitatea de a face nu numai paine ci si niste baghete fragete si extrem de gustoase, fara mai fi nevoit sa tragi o fuga la magazinul de la colt. Sa nu mai spunem ca painea facuta in casa este una mult mai sanatoasa.

Tefal Home Bread Baguette PF610138 vine cu o putere uimitoare de 1600 W si ofera posibilitatea de opta pentru realizarea unei paini care sa aiba gramajul de 750 grame, 1 kilogram sau 1.5 kilograme, asadar dupa preferintele fiecaruia dintre noi (la fel ca in cazul un produse asemanatoare pe care le gasesti aici).

Daca vrei o calitate excelenta, alege Tefal Home Bread Baguette PF610138

Pentru ca tie sa iti fie cat mai usor sa alegi optiunea potrivita pentru tine, Tefal Home Bread Baguette PF610138 include un numar de 16 programe presetate, special concepute pentru a te ajuta sa obti exact ceea ce iti doresti cu doar o apasare de buton.

Aici remarcam prezenta a 9 programe speciale pentru paine si 3 pentru baghete, in timp ce restul pana la 16 sunt impartite intre placinta, aluat, gem si paste.

Dupa cum am mai precizat si in cadrul altor review-uri, in momentul in care te hotarasti sa cumperi o noua masina de paine trebuie neaparat sa fii atent sa vina cu urmatoarele optiuni, dupa cu o face si Tefal Home Bread Baguette PF610138: functie automata pentru pastrarea la cald si programul de pornire intarziata.

Concluzii

Masina de paine Tefal Home Bread Baguette PF610138 este fara doar si poate o alegere inspirata, pe care ti-o recomandam sa o faci datorita excelentului raport calitate-pret cu care vine aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.