Masina de paine Tefal Nutribread PF311E38

Tefal Nutribread PF311E38 este o masina de paine care vine cu o constructie din inox si cu un design foarte plaut ochiului, lucru care se datoreaza combinarii inoxului cu negrul pe care il are zona superioara a aparatului.

Produsul este unul dintr-o gama superioara si vine la un pret mai ridicat, insa complet justificat datorita dotarilor prezente pe aceasta.

Masina de paine Tefal Nutribread PF311E38 este ideala in momentul in care tii la sanatatea ta si vrei sa ai mereu la indemana paine proaspata, facuta in casa, sanatoasa si delicioasa. Trebuie sa stii ca daca pretul ti se pare putin cam ridicat, exista si alte modele recomandate de noi, pe care le poti gasi pe site.

Tefal Nutribread PF311E38 vine cu un numar de 15 programe

Un prim lucru care il face superioar altor modele pe Tefal Nutribread PF311E38 (ca de exemplu in comparatie Moulinex Homebread OW1101) este prezenta a unui numar de 15 programe prestabilite, care ne va permite sa alegem cu o singura apasare de buton, rapid si usor, exact modul in care dorim sa arate produsul final.

Modelul acesta ofera de asemenea posiblitatea de a prepara painea in diferite gramaje, existand deci ca optiuni: 500 grame, 750 grame sau 1000 grame. In plus, pe langa paine ti se ofera ocazia de a pregati si prajituri sau paste/gem, ceea ce inseamna ca avem in fata un model complet de masina de paine.

Este o excelenta alegere pe care o ai la indemana

Masina de paine Tefal Nutribread PF311E38 vine cu o capaciatate maxima de 1000 de grame (dupa cum cred ca ti-ai dat deja seama in urma celor spuse mai sus), iar puterea acestuia este de 700 W.

In ceea ce priveste gradul de rumenire, sunt prezente trei nivele dintre care putem alege, iar lista cu dotari este completata de programul de pornire intarziata si functia automata de pastrare la cald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.