Masina de spalat vase Bosch SMV40C10EU

Suntem mai mult decat siguri de faptul ca tie nu iti place sa speli vasele, nu-i asa? Ei bine, nici nu este nevoie din moment ce pe piata sunt atatea modele de masini de spalat vase, iar unul dintre acestea este si Bosch SMV40C10EU, despre care o sa iti vorbim in acest review.

Masina de spalat vase Bosch SMV40C10EU vine la un pret foarte bun pentru ceea ce ofera, aceasta facand parte dintr-o gama superioara de produse, fiind vorba despre un model complet incorporabil care vine cu dimensiuni de 81.5 x 59.8 x 55 cm si o greutate de 31 de kilograme.

Bosch SMV40C10EU ofera o capacitate mare de spalare

Masina de spalat vase Bosch SMV40C10EU are o capacitate de 12 seturi, iar aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A+ (la fel ca si TEKA DW1 455 FI), ceea ce inseamna ca are un consum redus de energie, astfel incat sa faci economii lunar la factura de curent si nu numai.

Modelul de fata dispune de mai multe programe speciale, printre care se numara si cel intensiv, dar si programul Bio/Eco, ori optiunea Vario Speed, care ofera o spalare cu pana la 50% mai rapida, rezultatele fiind unele excelente atat in spalare, cat si in uscare.

Vine cu numeroase tehnologii incorporate

Bosch SMV40C10EU vine cu numerosi senzori, iar unul dintre acestia este si LoadSensor, acesta avand rolul de a dedecta greutatea incarcaturii, astfel incat sa optimizeze nivelul de apa in functie de acest lucru.

Asadar, in cazul in care avem mai multe vase de spalat, acesta va utiliza mai multa apa, lucru necesar pentru o spalare cat mai eficienta, iar in caz contrar, nivelul de apa va fi unul mai mic, in acest mod realizandu-se si economii semnificative.

Pe lista cu dotari mai adaugam si cosul superior care este reglabil pe inaltime, dar si tehnologia de protectie a paharelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.