Masina de spalat vase Bosch SMV43M30EU

Bosch SMV43M30EU este o masina de spalat care are de oferit enorm de multe, aceasta facand parte dintr-o categorie superioara, ce vine la un pret mai ridicat ce i-a permis producatorului sa o echipeze cu cele mai noi si puternice tehnologii.

Masina de spalat vase Bosch SMV43M30EU este in primul rand una extrem de economica, dupa cum deja ne-au obisnuit cei de la Bosch prin produsele lor ce ne ajuta sa economisim bani, aceasta fiind un model din clasa A++ de eficienta energetica.

Precizam ca acest model nu face economie doar in ceea ce priveste banii, ci stie sa ne ajute sa economisim si timp prin faptul ca vine dotata cu tehnologia VarioSpeed Plus, cea care permite sa fie cu pana la trei ori mai rapida decat modelele conventionale, rezultatele fiind si ele unele excelente, atat in spalare, cat si in uscare.

Bosch SMV43M30EU este echipata cu cele mai noi tehnologii

Stii ce mai apreciem foarte mult la Bosch SMV43M30EU? Modul in care trateaza cu delicatete paharele tale, aceasta masina de spalat vase dispunand de o tehnologie special conceputa pentru a oferi cea mai bun protectie in cazul sticlei (spre deosebire de alte modele asemanatoare).

Pintre multe altele mai masina de spalat vase Bosch SMV43M30EU dispune si de sistemul VarioFlexPlus, acesta avand rolul de a oferi o flexibilitate cat mai mare in ceea ce priveste cosul superior, precum si pe cel inferior.

Bosch SMV43M30EU ofera o capacitate maxima de pana la 13 seturi (mai mult decat ofera modelul Whirlpool ADG 6200 FD)si este prezenta optiunea de incarcare la jumatate, iar tipul de afisaj de care dispune este LCD.

Ai parte de o siguranta maxima

Pentru ca tu sa nu iti faci griji nici macar o clipa, masina de spalat vase Bosch SMV43M30EU este echipata cu un sistem de siguranta pentru copii, dar si cu un sistem de protectie impotriva inundatiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.