Masina de spalat vase Bosch SPI40E05EU

Continuam seria dedicata masinilor de spalat de o calitate superioara si astazi iti prezentam modelulĀ Bosch SPI40E05EU, care ofera unul dintre cele mai placute aspecte ale unui astfel de produs.

Masina de spalat vase Bosch SPI40E05EU este un model care combina intr-un mod foarte placut albul cu griul metalizat, rezultand astfel un aspect extrem de elegant, care va oferi un plus de personalitate bucatariei tale.

Precizam ca cei de la Bosch au tinut cont si de dotarile sale, astfel incat sa nu avem doar o masina de spalat vase frumoasa, ci si una extrem de performanta, venind cu unele dintre cele mai cautate si apreciate tehnologii/functii (un alt exemplu de astfel de model este Bosch SMV43M30EU).

Bosch SPI40E05EU – calitate la cel mai bun pret

Pretul acestui model nu este unul foarte mic, insa este unul foarte bun daca ne raportam la dotarile cu care vine aceasta masina de spalat vase. Iar cand ne referim la pret, nu ne putem abtine sa nu remarcam si faptul ca este un model care ofera posibilitatea economisirii prin faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A, avand un consum energetic anuam de 249 kW.

Masina de spalat vase Bosch SPI40E05EU are o capacitate de spalare de pana la 9 seturi/ciclul de spalare, fiind prezente ca accesorii urmatoarele: cos pentru tacamuri, suport pentru pahare, sita autocuratare si compartiment sare.

Avem parte de asemenea de o eficienta crescuta nu doar in ceea ce priveste spalarea, ci si dizolvarea pastilei de detergent, gratie sistemuluiĀ DossageAssist, iar tehnologia de protectie a sticlei se asigura ca paharele tale sa beneficieze de cel mai bun tratament posibil.

Care sunt concluziile noastre

Pe final putem concluziona ca la aceasta suma de bani, in acest moment, oferind un excelent raport calitate-pret masina de spalat vase Bosch SPI40E05EU reprezinta o optiune foarte buna de luat in considerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.