Masina de spalat vase TEKA DW1 455 FI

Despre cei de la TEKA suntem convinsi ca ai mai auzit pana acum (in special datorita frigiderului TEKA NF2 400), iar astazi ne-am gandit sa aducem in atentia ta inca un produs de buna calitate, marca TEKA, fiind vorba despre masina de spalat vase TEKA DW1 455 FI.

Aceasta masina de spalat vase este una care in mod normal are un pret mai maricel, insa in aceasta perioada, datorita unor oferte foarte bune de pret, TEKA DW1 455 FI poate fi achizitionata la un pret foarte bun, care o recomanda tuturor celor care doresc cel mai bun raport calitate-pret posibil in acest moment.

Pret perfect si performante de top – TEKA DW1 455 FI

Masina de spalat vase TEKA DW1 455 FI se potriveste perfect nevoilor tale, indiferent de scenariile de utilizare, reusind sa se plieze perfect pe stilul fiecaruia dintre noi gratie tehnologiilor incorporate.

Aceasta este un model complet incorporabil si vine cu un control electronic, precum si cu un program de incarcare la jumatate, perfect in cazul in care nu pot atinge capacitatea maxima a acestuia, care este de 10 seturi.

Pentru ca totul sa fie perfect in cazul lui TEKA DW1 455 FI, avem parte si de un program rapid, care termina toata treaba in doar 40 de minute, iar prezenta programului Bio/Eco asigura, atunci cand ne dorim, un consum cat mai redus, atat de apa, cat si energetic. Si daca tot am amintit de acest lucru, cred ca merita precizat si faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A+.

Merita achizitionat acest model de masina de spalat vase?

Noi consideram ca da, merita achizitionat acest model tocmai datorita tehnologiilor pe care ti le pune la dispozitie, dar mai ales datorita pretului foarte bun la care este disponibila in acest moment (fiind mai mic decat in cazul altor modele asemanantoare). Asadar, profita de ocazie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.