Masina de spalat vase Whirlpool ADGU 941 IX

Spre deosebire de modelul Bosch SMV43M30EU, masina de spalat vase Whirlpool ADGU 941 IX vine la un pret usor mai asezat, lucru care face din aceasta o optiune mai buna din acest punct de vedere (pentru cei care cauta intotdeauna cel mai bun pret).

Whirlpool ADGU 941 IX este un model aparut detul de recent pe piata din Romania, acesta oferind asadar tehnologii care ii permit sa iasa in evidenta fata de celelalte modele mai vechi, care se bucura totusi si in prezent de un succes destul de mare.

Un prim lucru pe care il vei observa la aceasta este afisajul LED din dotare, care se integreaza perfect in design-ul masinii de spalat vase, aceasta fiind de asemenea un model partial incorporabil, care vine cu dimensiuni de 81.5 x 44.8 x 55.0 cm si o greutate de 36.7 kilograme.

Perfecta daca vrei calitate excelenta la un pret mai asezat

Avand nevoie de un consum energetic anual de doar 211 kWh (mult mai putin decat in cazul unor altor modele din gama), iar acest lucru sincer nu ni se pare iesit din comun daca tinem cont de faptul ca masina de spalat este una care a primit certificarea care ii permite sa fie integrata in clasa A++ de eficienta energetica.

Pe lista cu dotari a lui Whirlpool ADGU 941 IX mai gasim existenta unui program intensiv, care spala la o temperatura de 65°C, aceasta fiind recomandata in cazul vaselor foarte murdare, dar in special daca este vorba despre niste vase mai mari (oale), moment in care folosirea acestei optiuni se dovedeste a fi o necesitate.

Whirlpool ADGU 941 IX este un mdel extrem de fiabil

Mai gasim de asemenea si un program Bio/Eco, prin activarea caruia ii vom spune masinii de spalat vase sa isi faca treaba cu un minim de consum, iar in cazul acestuia putem spune ca am fost foarte multumiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.