Masina de tocat Naumann NM-300 Tradition

In acest moment pe rafturile magazinelor din Romania nu poti gasi foarte multe masini de tocat cu preturi sub pragul de 200 lei, iar de cele mai multe ori cand gasesti nu este exact modelul de care tu ai nevoie.

Iata insa ca dupa o cautare mai amanuntita observi ca Naumann NM-300 Tradition este exact masina de tocat pe care o cauti, cu pret sub suma de 200 lei si care sa respecte un anumit standard al calitatii.

Despre Naumann NM-300 Tradition putem spune ca, daca ne raportam la pretul la care este listata aceasta masina de tocat, este una dintre cele mai bune (iar noi am testat multe modele, deci stim ce spunem). Cu foarte mici exceptii, subiectul acestui review iti ofera tot ce ai nevoie in bucatarie.

Naumann NM-300 Tradition ofera un foarte bun raport calitate-pret

In cazul in care ai un buget mai limitat, Naumann NM-300 Tradition este cea mai buna masina de tocat pe care o poti achizitiona in aceasta perioada.

Aceasta vine cu accesorii speciale pentru prepararea carnatilor din porc si oaie, acestea fiind unele dintre cele mai eficiente avand o lungime de 16 cm si canale pentru rularea faciala, iar sitele de taiere suntunele din inox, cu dimensiuni de 5mm (fin), 7 mm (medium), triunghi (grosier), asadar in functie de nevoi.

Motorul din dotarea sa are o putere de 1200 W, iar capacitatea de tocare este de pana la 1.5 kilograme (mai putin decat in cazul lui Zelmer ZMM1282S, dar si pretul este mult mai scazut), iar ca functii aici regasim functia revers.

De ce recomandam acest produs de buget?

Pentru ca este una dintre cele mai bune alternative pe care le ai la dispozitie la aceasta suma de bani, iar printre punctele forte ale masinii de tocat Naumann NM-300 Tradition se numara accesoriile cu care vine si capacitatea de tocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.