Masina de tocat Zelmer 887.8 Symbio

Zelmer 887.8 Symbio este o masina de tocat care reuseste sa ofere o calitate foarte bun, in timp ce mentine pretul destul de jos, facand astfel parte din zona de mijloc cand vine vorba de acest aspect (comparativ cu alte astfel de modele).

Modelul de fata este unul care se dovedeste a fi un real ajutor in bucatarie, reusind sa imbine utilul (numeroasele functii/tehnologii incorporate) cu placutul (pretul foarte accesibil la care poate fi achizitionat).

Zelmer 887.8 Symbio este una dintre cele mai bune alegeri

Spre deosebire de modelul Rohnson R540, Zelmer 887.8 Symbio este o masina de tocat care se adreseaza in special celor care doresc sa aiba parte de cele mai bune performante la un pret foarte bun, iar acesta reuseste cu adevarat sa impresioneze din acest punct de vedere.

Zelmer 887.8 Symbio este capabila sa genereze o putere de 1500 W, iar in ceea ce priveste capacitatea de tocare a sa, este capabila de o cantitate de pana la 2.3 kilograme pe minut, ceea ce este foarte bine in cazul in care vrem sa terminam treaba cat mai repede.

In plus, modelul de fata este unul care are la baza doar materiale solide, de cea mai buna calitate, iar modul in care a fost conceput il fac foarte usor de utilizat si curatat. Din punct de vedere al accesoriilor precizam ca vine cu setul clasic (cele pentru carnati si tava de alimentare, care este din plastic), iar cutitul de taiere este din inox.

Care sunt concluziile noastre

Tinand cont de faptul ca pretul produsului este unul mai mult decat excelent pentru toate functiile si optiunile pe care ni le ofera, nu ne mai ramane decat sa concluzionam faptul ca masina de tocat Zelmer 887.8 Symbio este un model care merita achizitionat de toti cei care doresc sa aiba parte de un raport calitate-pret excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.