Masina de tocat Zelmer ZMM1282S

Zelmer este un producator recunoscut pentru calitatea produselor sale, in special in ceea ce priveste masinil de de tocat (vezi modelul Zelmer ZMM2088X), iar parerile exprimate pe diferitele forumuri de specialitate de catre cumparatori spun foarte multe in acest caz.

In aceasta situatie se afla si masina de tocat Zelmer ZMM1282S, care a fost special conceputa pentru a oferi durabilitate, fiind un produs fiabil si de cea mai buna calitate, venind de asemenea la un pret foarte bun daca ne raportam la dotarile acesteia.

Zelmer ZMM1282S este o excelenta masina de tocat

Reusind sa ofere un inalt nivel al calitatii, Zelmer ZMM1282S, poate fi considerata fara prea mari dificultati una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai la dispozitie, fiind un produs indispensabil, pe care orice bucatar ar trebui sa il aiba in bucataria sa.

Printre plusurile lui Zelmer ZMM1282S se numara motorul puternic al acestuia, puterea sa fiind de 1900 W, iar capacitatea de tocare este si ea una foarte mare (mai ales daca facem o comparatie cu alte masini de tocat), si anume de 2.3 kilograme pe minut.

Din punct de vedere al aspectului trebuie sa recunoastem ca acest model de masina de tocat arata foarte bine, avand o constructie solida, dimensiunile sale fiind de 229 x 174 x 184 mm si avand o greutate de doar 3.6 kilograme.

Iti pune la dispozitie un numar mare de accesorii

Pentru ca tu sa ai nevoie de un numar cat mai mic de electrocasnice prin bucatarie, acesta iti pune la dispozitie un numar mare de accesorii, astfel incat sa poti folosi masina de tocat Zelmer ZMM1282S intr-un numar cat mai mare de situatii.

Asadar, Zelmer ZMM1282S iti pune la dispozitie pe langa accesoriile clasice (palnia pentru carnati, acc rosii, ac impingere, tava alimentare) si un storcator de rosii, care face o treaba mai mult decat excelenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.