Masina de tocat Zelmer ZMM1283S

Masina de tocat Zelmer ZMM1283S este un model care poate fi folosit intr-un numar foarte mare de cazuri, reusind sa iti ofere un grad mare de intuitivitate in ceea ce priveste folosirea sa.

Zelmer ZMM1283S este practic, dupa cum spun si bucatarii profesionisti, un adevarat asistent al tau, pe care il ai alaturi tot timpul in bucatarie. Acesta te va ajuta intr-un numar foarte mare de situatii, iar toate aceste lucruri le face intr-un mod placut, usor si foarte rapid (la fel ca in cazul lui Rohnson R540).

Nu poti gresi prin alegerea lui Zelmer ZMM1283S

Masina de tocat Zelmer ZMM1283S iti ofera posibilitatea de a toca o cantitate de pana la 2.3 kilograme pe minut (mai mult decat pot alte astfel modele), iar unul dintre cele mai importante aspecte la acesta este reprezentat de motorul care are o putere de 1900 W.

Accesoriile oferite de Zelmer ZMM1283S fac din aceasta o masina de tocat completa, care poate fi folosit nu doar in cazul carnii, ci si in cazul altor situatii, in functie de nevoi. Aici amintim in special prezenta urmatoarelor accesorii: storcator de rosii, palnie pentru carnati, trei site, respectiv dispozitiv cu 4 tamburi pentru radere si/sau feliere.

In cazul tamburului, mentionam ca avem unul pentru feliere, respectiv unul pentru taiere fina, iar pentru ca folosirea masinii de tocat sa se realizeze usor, rapid si in siguranta, dispune de picioare anti-alunecare.

De ce iti recomandam tie acest model de masina de tocat

Masina de tocat Zelmer ZMM1283S este un model pe care ti-l recomandam pentru faptul ca vine la un pret foarte bun, mai ales daca ne raportam la specificatiile acestuia si la accesoriile incluse, lucru care il fac un produs complet si de cea mai buna calitate.

Daca doresti o masina de tocat care sa ofere un excelent raport calitate-pret, nu ezita sa achizitionezi modelul de fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.