Masina de tocat Zelmer ZMM2088X

Ce faci in momentul in care ai nevoie de un ajutor in plus in bucatarie in ceea ce priveste prepararea unor mancaruri delicoase si sanatoase? Este foarte simplu: incepi sa iti utilezi bucataria ca cat mai multe accesorii, precum si cu o masina de tocat moderna, care sa te ajute ori de cate ori ai nevoie.

Zelmer ZMM2088X este o masina de tocat care reuseste sa iti ofere toate ce ai nevoie la acest capitol, fiind un produs solid si fiabil, care o constructie premium, carcasa fiind una dintr-un metal foarte durabil, iar accesoriile sunt unele care se dovedesc a fi de un real ajutor, precum si foarte usor de montat.

Care sunt cele mai importante aspecte la Zelmer ZMM2088X

Masina de tocat Zelmer ZMM2088X vine la un pret foarte bun, care reuseste sa se evidentieze fata de celelalte modele ale gamei (de exemplu Zelmer ZMM1283S) prin faptul ca este un model foarte fiabil si solid, perfect pentru bucatarii incepatori si profesionisti.

Noul Zelmer ZMM2088X ofera o putere de 1900 W, care asigura tocarea rapida si de calitate, rezultatul final fiind unul foarte bun. Daca tot am precizat ca este foarte rapida cred ca merita precizat si faptul ca ofera o capacitate de tocare de pana la 2.3 kilograme pe minut, iar ca functii prezente cea mai importanta este functia revers, care te va ajuta sa treci cu bine peste momentele in care carnea se „blocheaza” in aceasta.

Discul de tocare este unul care are o dimensiune de 2.7 mm, iar la pachet primim si un disc de 4 mm, respectiv unul de 8 mm. De asemenea tot la capitolul accesorii remarcam si faptul ca primim cadou la achizitionare un storcator de rosii.

Concluzii

In baza a celor spuse mai sus putem conchide ca masina de tocat Zelmer ZMM2088X reprezinta o solutie foarte buna pentru cei care doresc un astfel de produs, care pe langa fiabilitate sa le ofere si un foarte bun raport calitate-pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.