Home » Prajitoare de paine

Prajitor de paine Gorenje T850BK

Gorenje T850BK este un prajitor de paine performant si foarte elegant, care vine la un pret foarte bun, fiind ideal pentru cei care doresc sa guste aroma unica a painii prajite.

Read More »

Prajitor de paine Gorenje T900E

Prajitorul de paine Gorenje T900E este un model care vine cu un motor care are o putere de 870 W, precum si 6 nivele de rumenire, totul la cel mai bun pret.

Read More »

Prajitor de paine Philips HD4825/00

Philips HD4825/00 reprezinta un prajitor de paine ieftin si foarte bun, care ofera perfomante superioare in ceea ce priveste prajirea painii, totul la un pret foarte bun.

Read More »

Prajitor de paine Philips HD4825/90

Philips HD4825/90 este un prajitor de paine care vine la un pret foarte mic, oferind pe langa accesibilitate si performante foarte bune pentru un mic dejun rapid si sanatos.

Read More »

Prajitor de paine Rohnson R207

Prajitorul de paine Rohnson R207 reuseste sa impresioneze in primul rand prin faptul ca este unul dintre cele mai elegante modele de pe piata, iar functiile prezente sunt unele excelente.

Read More »

Prajitor de paine Taurus Planet Duplo

Taurus Planet Duplo este un prajitor de paine care intr-adevar merita achizitionat, venind cu un design elegant si functii speciale incorporate, care il fac perfect.

Read More »

Prajitor de paine Taurus Planet

Taurus Planet reprezinta o foarte buna optiune din categoria prajitoarelor de paine, reusind sa ofere de asemenea si un design foarte reusit, pe langa performantele de top ale sale.

Read More »

Prajitor de paine Toaster EK616

Toaster EK616 este un prajitor de paine care are foarte bine, reusind sa ofere un plus de eleganta bucatariei tale, iar performantele sale raportate la pret sunt unele excelente.

Read More »

Prajitor de paine Toaster KT-600G

Prajitorul de paine Toaster KT-600G reprezitna o alegere excelenta pe care o poti face in aceasta perioada, pretul la care acesta este disponibil fiind unul foarte bun si accesibil.

Read More »

Prajitor de paine Rohnson R210

Rohnson R210 este un excelent prajitor de paine, care iti va oferi posibilitatea de a avea parte in fiecare dimineata de un mic-dejun rapid si foarte sanatos.

Read More »