Prajitor de paine Gorenje T850BK

De obicei cei care au cumparat o masina de paine (cum este Gorenje BM900W) ajung la concluzia ca au nevoie si de un prajitor de paine, iar din acest motiv am hotarat sa iti usuram tie cautarea si sa iti recomadam prajitorul de paine Gorenje T850BK.

Gorenje T850BK reuseste sa se evidentieze fata de alte modele prin faptul ca vine cu un super design, elegant si foarte modern, lucru care il vor face sa arate foarte bine in bucatarie ta.

In plus, acesta vine cu numeroase functii premium, care fac sa nu se vada faptul ca este vorba de un produs mai ieftin.

Prajitorul de paine Gorenje T850BK ofera 7 nivele de putere

Gorenje T850BK este un prajitor de paine care vine cu dimensiuni destul de compacte, si anume de 307 × 180 × 167 mm, si care cantareste doar 1.2 kilograme, fiind un produs usor de manevrat si transportat la nevoie. Lungimea cablului acestuia este de 0.82 metri (aici ar fi fost de preferat un cablu mai lung), iar materialele care stau la baza sa sunt unele de cea mai buna calitate.

In ceea ce priveste capacitatea, aceasta este cea standard, de doua felii de paine, iar acest prajitor de paine ofera sapte nivele de putere, astfel incat prajirea painii sa se realizeze exact dupa cum dorim noi.

Ca functii regasim functia de reincalzire si cea de decongelare, precum si un ejector inalt pentru feliile mici. Prezenta este bineinteles si tava pentru firimituri care se poate inlatura si curata foarte usor.

La ce concluzii am ajuns

Prajitorul de paine Gorenje T850BK reprezinta alegerea ideala pentru cei care doresc sa aiba parte in fiecare dimineata de un mic dejun sanatos si foarte gustos, dar nu numai, acesta putand fi folosit intr-un numar mai mare de situatii (de exemplu pentru a pregati un pachet gustos pentru cel mic, cand pleaca la scoala).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.