Prajitor de paine Gorenje T900E

Astazi o sa iti prezentam un prajitor de paine foarte bun, produs de Gorenje, acesta reusind sa se remarce prin excelentul raport calitate-pret, fiind un produs performant si accesibil.

Este vorba despre prajitorul de paine Gorenje T900E, care face parte din gama Pure line si care vine cu o putere de 870 W si o capacitate de doua felii de paine (asadar cea standard).

Modelul de fata este unul despre care nu putem spune ca atrage foarte mult din punct de vedere al design-ului (precum Rohnson R207), insa care reuseste sa se mentina acolo sus, in special prin faptul ca ofere performante foarte bune in prajire.

Gorenje T900E iti pune la dispozitie numeroase functii

Dispunand de sase nivele de incalzire, Gorenje T900E se va asigura ca tu vei avea in permanenta o paine prajita gustoasa, cu o aroma irezistibla, exact asa cum iti place, deoarece tu ai posibilitatea de a seta in functie de preferintele tale nivelul de rumenire.

Este prezenta de asemenea si functie de decongelare, care se dovedeste ideala in cazul in care scoti painea din frigider si doresti direct sa obtii o paine prajita foarte buna, dupa decongelare Gorenje T900E trecand direct la prajirea acesteia, fara timpi de asteptare.

Pe langa cele mentionate mai sus regasim si functia de reincalzire, iar panoul de contol este unul mecanic. In ceea ce priveste accesoriile incluse regasim tava pentru firimituri, aceasta putand fi inlaturata si curatata foarte usor.

Dimensiuni compacte, materiale premium si o greutate mica

Prajitorul de paine Gorenje T900E este un produs la un pret excelent, iar acesta se remarca de asemenea si prin faptul ca vine cu dimensiuni destul de compacte, si anume de 280 x 180 x 170 mm, fiind de asemenea si foarte usor, avand o greutate de doar aproximativ 1.3 kilgorame, ceea ce inseamna ca ete foarte usor de manevrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.