Prajitor de paine Philips HD4825/00

Philips HD4825/00 este un prajitor de paine accesibil (reprezentand o varianta mai ieftina la Philips HD4825/90), acesta oferind un excelent raport calitate-pret si reusind sa vina cu un desing premium.

In mare parte carcasa lui Philips HD4825/00 este una din inox, iar din ce am vazut noi acesta nu aduna atat de multe amprenta. Desi producatorul nu a precizat acest lucru, tindem sa credem ca este vorba de un inox special conceput pentru a nu lasa amprentele sa se adune foarte mult.

Dimensiunile lui Philips HD4825/00 sunt unele foarte compacte, de 220 x 157 x 130 mm, reusind sa se integreze perfect in bucataria ta, oferind un aer elegant si modern.

De ce iti recomandam prajitorul de paine Philips HD4825/00

Philips HD4825/00 reuseste sa se diferentieze de celelalte modele ale gamei prin faptul ca vine la un pret mai asezat, performantele sale nefiind afectate deloc in acest caz.

In ceea ce priveste capacitatea prajitorului de paine Philips HD4825/00, precizam ca este cea standard, si anume de 2 felii de paine/sesiunea de prajire. Pentru ca tu sa ai parte de cea mai delicioasa paine prajita, pe care sa o savurezi ori de cate ori doresti, modelul de fata dispune si de o platforma de incalzire extinsa, pentru o rumenire cat mai egala a painii.

Ai la dispozitie mai multe functii interesante

Philips HD4825/00 este un produs complet, iar aceasta parere o au si cei care au achizitionat deja acest model si si-au exprimat experientele de utilizare pe forumurile de specialitate, iar acest lucru se datoreaza numeroaselor functii si accesorii prezente.

Printre aceste functii remarcam in special prezenta controlului variabil al rumenirii (in functie de preferintele fiecaruia), dar si functia de reincalzire, decongelare, oprire automata ori functia de anulare. In privinta accesoriilor precizam ca vine cu o tava pentru firimituri cu eliberare usoara si care permite o curatare foarte usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.