Prajitor de paine Philips HD4825/90

Cu totii stim cat de important este micul dejun, dar oare cati dintre noi tin cont de acest lucru si nu s-ar peste el? Foarte putini, deoarece multi dintre noi nu avem timp sa il mai preparam, iar tocmai de aceea recomandam un prajitor de paine, care sa va ofere posibilitatea de a lua un mic dejun sanatos, rapid si satios.

Din punct de vedere al design-ului putem spune ca arata foarte bine (aducand putin a modelul Rohnson R207), dimensiunile sale fiind unele destul de comapcte, si anume de 265 x 157 x 130 mm, iar materialele care stau la baza acestuia este in mare parte inox, in combinatie cu plastic (pe margini), asadar sunt unele rezistente si de calitate.

Cu ajutorul lui Philips HD4825/90 ai parte de un mic dejun sanatos

Prajitorul de paine Philips HD4825/90 iti permite sa te poti bucura de savoarea oferita de painea prajita, iar acesta ofera performante sporite in aceasta privinta, venind cu o platforma de incalzire extinsa pentru o prajire si mai uniforma.

Un mare plus in cazul lui Philips HD4825/90 (ceea ce il face un produs recomandat de noi) este faptul ca dispune de functia de dezghetare, ceea ce inseamna ca poate fi setat astfel incat sa desghete painea, iar mai apoi sa treaca direct la prajirea painii inghetate, astfel incat sa nu mai pierzi timp, iar rezultatul sa fie unul foarte delicios.

Pe lista cu functii speciale regasim si oprirea automata, functia de reincalzire, precum si cea de anulare, iar controlu rumenirii este unul variabil, ceea ce inseamna ca in functie de preferintele tale poti seta cat de prajita sa fie painea.

La ce concluzii am ajuns noi

Oferind un foarte bun raport calitate-pret, Philips HD4825/90, reprezinta o alegere foarte buna pentru toti cei care isi doresc un prajitor de paine care sa le ofere performante superioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.