Prajitor de paine Rohnson R207

Rohnson R207 este o alternativa ceva mai bun la modelul Rohnson R210 (despre care ti-am vorbit in acest articol), acesta oferind functii ceva mai bune, precum si un mult mai bun raport calitate-pret.

Acest prajitor de paine este ideal in cazul in care iti doresti ca in fiecare dimineata sa ai parte de un mic dejun sanatos, simplu si rapid, acesta permitandu-ti sa prajesti rapid si exact asa cum vrei painea, pe care mai apoi o poti consuma goala sau cu ceva pe langa (in functie de preferinte).

Trebuie sa recunoastem faptul ca Rohnson R207 este unul dintre cele mai aratoase modele de prajitoare de paine testate de noi, acesta reusind sa impresioneze prin carcasa sa care este din inox in combinatie cu plastic, ceea ce inseamna ca este foarte solid si cu materiale de calitate.

Cu siguranta vei ramane uimit de prajitorul de paine Rohnson R207

Cu o capacitate de prajire de doua felii de paine, precum si cu o putere de 900 W, Rohnson R207 este un prajitor de paine care reuseste sa se remarce in primul rand prin functiile sale numeroase, care fac din acesta un produs complet la cel mai accesibil pret.

Rohnson R207 dispune de un sistem de control al gradului de prajire de in trepte, iar ca functii speciale remarcam in primul rand prezenta functiei de decongelare si a celei de reincalzire. In ceea ce priveste accesoriile incluse, precizam ca ni se pune la dispozitie o tava pentru firimituri.

Calitate inalta si siguranta

Raportul calitate-pret cu care vine Rohnson R207 este unul dintre cele mai bune pe care le poate avea in acest moment un produs de pe piata, iar acest prajitor de paine ofera de asemenea si un plus de siguranta, venind cu un sistem de protectie impotriva supraincalzirii, care face o treaba mai mult decat buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.