Prajitor de paine Rohnson R210

Atunci cand vine vorba de painea prajita trebuie sa recunoastem ca reprezinta una dintre micile placeri ale vietii, nu-i asa? Daca esti de acord cu noi atunci clar esti in cautarea unui prajitor de paine, iar noi ti-l recomandam pe Rohnson R210, un model extrem de ieftin.

Prajitorul de paine Rohnson R210 este unul care desi vine la un pret foarte mic, nu s-au facut foarte multe compromisuri, astfel incat sa nu simti faptul ca ai cumparat un produs ieftin.

Prezentul model are un design comun pentru un prajitor de paine, iar functiile sale sunt unele de baza, care ar trebui sa se regaseasca pe toate celelalte modele prezente in acest moment pe piata din Romania.

Rohnson R210 ofera un excelent raport calitate-pret

Putem spune ca acesta este punctul forte in cazul lui Rohnson R210, si anume excelentul raport calitate-pret (la fel ca in cazul lui Breville VTT513X-01), iar acest lucru cred ca te bucura enorm de mult, mai ales daca dispui de un buget mai redus.

Prajitorul de paine Rohnson R210 iti va face diminetile mai frumoase, oferindu-ti posibilitatea de a avea parte de un mic-dejun sanatos si gustos, iar acesta dispune de o capacitate de 2 felii de paine (ceva normal pentru un prajitor de paine, nu-i asa?).

Acesta are o putere de 750 W, iar pe partea de setari ni se ofera posibilitatea de a opta dintre sase nivele de putere. De asemenea, este inclusa si o tavita pentru firimituri, astfel incat sa nu iti faci griji ca ai putea face multa mizerie.

Dispune de un sistem de protectie impotriva supraincalzirii

Pentru siguranta ta, si a casei tale, prajitorul de paine Rohnson R210 are integrat si un sistem de protectie impotriva incalzirii, iar carcasa este una rece la atingere. Asadar, ai la dispozitie toate elementele necesare pentru a te bucura la maxim de acest tip de produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.