Prajitor de paine Taurus Planet Duplo

Prajitorul de paine Taurus Planet Duplo poate fi vazut ca o continuare a eforturilor companiei de a aduce pe piata un model puternic si la un pret foarte bun (reusind sa ofere mult mai multe decat modelul Taurus Planet).

Modelul de fata, cel despre care este vorba in acest review, este unul care vine cu mult mai multe functii interesante, precum si cu o putere mult mai mare decat modelele precedente prezentate, lucru care iti vor placea cu siguranta.

Reuseste sa ofere cea mai buna calitate pentru un prajitor de paine

Taurus Planet Duplo este un prajitor de paine care ofera o putere de 1100 W (dupa cum am spus si mai sus, mult mai puternica decat alte modele de pe piata din Romania), iar din punct de vedere al aspectului putem spune ca exceleaza, reusind sa arate exact asa cum ar trebui cand vine vorba de un model modern si foarte bine dotat.

Acesta are dimensiuni de 410 × 375 × 386 si o greutate de aproape 1.2 kilograme, iar carcasa este una fabricata dintr-un plastic rezistent la socuri, iar in unele conditii chiar si la cazaturi (desi nu iti recomand).

Atractia principala la prajitorul de paine Taurus Planet Duplo este faptul ca ofere o capacitate dubla de prajire, si anume de patru felii de paine, ceea ce este excelent in cazul in care ai o familie mai numeroasa (sau daca esti tu mai pofticios de fel) deoarece iti permite sa prajesti mai multa paine intr-un timp mai scurt. De asemenea este prezent si un termostat electronic cu sapte trepte de prajire, iar functia de centrare a feliilor de paine nu lipseste nici ea.

Care sunt concluziile noastre

Taurus Planet Duplo reprezinta una dintre cele mai bune alegere pe care le poti lua, in special daca esti in cautarea unui prajitor de paine care sa ofere o capacitate de prajire dubla. Recomandam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.