Prajitor de paine Taurus Planet

Taurus Planet este un prajitor de paine care vine la un pret mai ridicat decat cel al modelelor precedente, prezentate pana acum, iar acest lucru inseamna ca o sa avem parte de un plus de calitate si mai multe functii speciale in dotare.

Taurus este un producator care poate ca nu iti spune foarte multe, insa trebuie sa stii ca produsele acestora sunt unele care ofera un foarte bun raport calitate-pret (vezi de exemplu Taurus Planet Duplo), asadar tu nu trebuie sa iti faci griji deoarece noi iti garantam faptul ca daca vei opta pentru prajitorul de paine Taurus Planet vei avea parte doar de ce-i mai bun.

Taurus Planet reuseste sa impresioneze prin aspect si performante

Noul prajitor de paine Taurus Planet este unul care vine cu o putere de 800 W, asadar mai mult decat al celorlalte modele prezentate pana acum, iar prajirea painii poate fi controlat foarte usor prin intermediul panoului de control electronic, care ne pune la indemana toate optiunile de care tu ai nevoie.

Nivelul de prajire a painii poate fi setat in functie de preferintele fiecaruia dintre noi, fiind puse la dispozitie sapte nivele dintre care putem alege, iar prezenta este de asemenea si o functie de decongelare, ceea ce reprezinta un mare plus. Printre altele merita precizat si faptul ca regasim un sistem de centrare a feliilor de paine, iar prezenta este si tava pentru firimituri.

Taurus Planet vine cu o carcasa dintr-un plastic rezistent, care lasa impresia de soliditate, iar dimensiunile acestui prajitor de paine sunt de 415 × 410 × 395 si cantareste 1.12 kilograme.

De ce iti recomandam acest model

In opinia noastra merita sa achizitionezi prajitorul de paine Taurus Planet pentru pretul foarte bun la care vine acesta, in special daca ne raportam la toate functiile si sistemele incorporate, iar in al doilea rand datorita calitatii materialelor care stau la baza sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.