Prajitor de paine Toaster EK616

Toaster EK616 este un nou prajitor de paine din gama Toaster, de data aceasta fiind vorba despre un model marca Evolt (spre deosebire de Toaster KT-600G), iar acesta a fost creat special pentru a oferi calitate la cel mai bun pret posibil.

Cand ne referim la calitate nu o facem doar din punct de vedere al performantelor, ci si al materialelor care stau la baza acestuia. In cazul de fata, acest model de prajitor de paine desi are o carcasa din plastic, precizam ca este unul de calitate, care nu da impresia de fragilitate.

O alegere mai mult decat reusita – Toaster EK616

Toaster EK616 se dovedeste a fi pentru fiecare dintre noi o alegere mai mult decat inspirata, reusind sa ofere un excelent raport calitate-pret, iar la aceasta suma de bani este imposibil sa nu iesim castigati.

Acesta este si motivul pentru care iti recomandam prajitorul de paine Toaster EK616, care are o putere de 750 W si o capacitate de prajire standard, si anume de doua felii de paine.

Ca dotari amintim prezenta panoului de control mecanic, fiind posibil de asemenerea un control ajustabil al prajirii, iar in ceea ce priveste accesoriile incluse, remarcam in primul rand faptul ca vine cu o tava detasabila pentu firimituri, aceasta avand rolul de a-l face mult mai usor de curatat dupa folosire, firimiturile putand fi inlaturate prin simpla scoatere a tavitei si a scuturarii acesteia.

Un alt element care a reusit sa ne impresioneze la Toaster EK616 este design-ul reusit al acestui prajitor de paine, desi unul simplu reusind sa ofere un plus de personalitate si eleganta bucatariei tale.

Concluzii

Fara nici macar o urma de indoiala, din categoria de prijitoare de paine nu poti face o alegere mai buna decat este modelul Toaster EK616, care a reusit sa impresioneze [rin pretul foarte bun al acestuia, dar si prin functiile aflate in dotare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.