Prajitor de paine Toaster KT-600G

Cu totii stim ca micul dejun este considerata una dintre cele mai importante mese ale zilei, iar in functie de acesta o sa ni se “regleze” si performantele din ziua respectiva. Ce te faci in conditiile in care nu prea ai timp sa il iei? Simplu, alegi o masa rapida, gustoasa si satioasa.

In acest caz ti-am putea recomanda un prajitor de paine, mai exact pe Toaster KT-600G, care se va asigura ca tu vei avea in fiecare dimineata parte de paine prajita gustoasa, sanatoasa si care sa iti ofere acel plus de energie de care tu ai nevoie pentru a incepe in forta o noua zi.

Toaster KT-600G este un model care vine la un pret usor mai ridicat decat cel pe care ti l-am prezentat intr-un review anterior (si anume modelul Rohnson R210), insa diferenta de pret este una insesizabila, adevarata diferenta resimtindu-se in ceea ce priveste performanta.

O calitate de top la cel mai bun pret – Toaster KT-600G

Noul prajitor de paine Toaster KT-600G are o putere de 800 W, iar acesta este un produs de calitate, marca MYDOMO, producator de care sunt convins ca ai mai auzit pana acum, acesta fiind recunoscut pentru excelentul raport calitate-pret oferit de prousele sale.

Capacitatea sa este una standard pentru un prajitor de paine, si anume de 2 felii, iar in privinta nivelelor de putere este bine de stiut ca avem un numar total de sapte. Este de asemenea prezenta si o functie speciala de decongelare, iar ca accesoriu inclus se afla tava detasabila pentru firimituri.

Acest prajitor de paine ofera tot ce ai nevoie

Este de remarcat modul in care Toaster KT-600G este capabil sa ofere un numar arhisuficient de optiuni, care vor fi folosite la maxim de o persoana obisnuita, acesta oferind pe partea de setari incluse 3 butoane, si anume dezghetare, reincalzir si oprire, astfel incat sa ai parte de o utilizare cat mai intuitiva si usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.