Reducere mare pentru cel mai ieftin prajitor de paine

prajitor de paine

Prajitorul de paine nu mai reprezinta de mult timp un simplu moft, ci in unele cazuri chiar o ustensila cat se poate de utila. Este bine stiut faptul ca paine prajita nu are doar un gust, o aroma excelenta, fiind o foarte buna optiune pentru un mic dejun satios, ci este si destul de buna pentru sanatate, mai ales datorita indicelui glicemic mai redus decat cel al painii normale, proaspete).

In cazul in care iti doresti un astfel de prajitor de paine pentru tine si familia ta, avem o veste excelenta, si anume aceea ca in momentul de fata unul dintre cele mai ieftine prajitoare de paine vine cu o reducere substantiala de pret, devenind astfel un model extrem de atragator pentru cei cu un buget redus.

Care este cel mai ieftin prajitor de paine la reducere?

Prajitor de paine Star-Light TD-G750, 750 W, 2 felii, Grad de rumenire variabil, Functie reincalzire si dezghetare, AlbVerde
pret actualizat emag

Este vorba despre prajitorul de paine Star-Light TD-G750, care a aparut pe piata destul de recent si care reuseste sa impresioneze prin al sau foarte bun raport calitate-pret, modelul de fata nefiind doar foarte ieftin, ci in acelasi timp fiind capabil sa vina si echipat cu o serie de functii mai mult decat interesante si folositoare.

Design-ul prajitorului de paine Star-Light TD-G750 este unul foarte placut, reusind sa dea foarte bine in orice timp de bucatarie, iar acesta ofera un control total asupra gradului de prajire prin prezenta a sase trepte dintre care putem alege. Asadar, indiferent de care sunt preferintele noastre in ceea ce priveste gradul de rumenire al painii, Star-Light TD-G750 este pregatit sa le satisfaca perfect si intr-un mod cat se poate de simplu.

Un lucru interesant este faptul ca in dotarea prajitorului de paine Star-Light TD-G750 se afla functiile de dezghetare si reincalzire, acestea nefiind prezente pe toate modelele din aceasta gama de pret. Asadar, putem spune ca primim ceva in plus la o suma de bani asemanatoare cu cea practicata de alti producatori.

Prajitorul de paine Star-Light TD-G750 are o capacitate de doua felii de paine, iar puterea acestuia este de 750 W, fiind de asemenea prezenta si o tava pentru firimituri care este detasabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.