Robot de bucatarie Bosch MCM64051

Bosch MCM64051 este un robot de bucatarie de calitate, care reuseste sa iasa in evidenta prin performanta ridicata pe care acesta o ofera, performanta ce se datoreaza prezentei unui numar impresionanr de 40 de functii.

Printre aceste functii se numara cele de framantere, batere, stoarcere a citricelor, felierea, raderea si asa mai departe, lista fiind una prea lunga pentru a le putea cuprinde pe toate in acest scurt review.

Acesta vine cu un motor care are o putere de 1200 W, iar siguranta in folosirea robotului de bucatarie este asigurata de prezenta unui sistem de blocare al vasului de mixare si al blanderului.

Bolul si blenderul ofera o capacitate mare

Intreg robotul de bucatarie Bosch MCM64051 are la baza materiale de cea mai buna calitate, iar aici iti putem da ca exemplu cutitul multifuntional cu lame zimtate, care este din inox si care permite taierea foarte usoara si rapida.

Viteza este una variabila, bolul are o capacitate de 3.9 litri, iar in ceea ce priveste blender-ul pentru mixare, amestecare si maruntire acesta are o capacitate de 1.5 litri (in cazul in care doresti ceva mai mare, vezi acest robot de bucatarie).

Bosch MCM64051 are dimensiuni de 430 x 250 x 300 mm si o greutate de aproximativ 5.78 kilograme, iar in ceea ce priveste acesoriile pe care le primim la pachet cu acesta le remarcam pe urmatoarele: acc pentru framantat, discul pentru feliere, respectiv cel pentru radere, storcatorul pentru citrice, tel si acc pentru impingere.

De ce recomandam robotul de bucatarie Bosch MCM64051

In opinia noastra robotul de bucatarie Bosch MCM64051 este o foarte buna alegere pentru cei care sunt in cautarea unui astfel de produs, dar doresc un model care sa ofere un raport calitate-pret excelent, fiind in acelasi timp si destul de accesibil din aceasta privinta.

De asemenea, numeroasele functii si tehnologii care stau la baza acestuia iti vor oferi cele mai bune rezultate in bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.