Robot de bucatarie Heinner Facille 400

Heinner Facille 400 este un robot de bucatarie care se remarca prin faptul ca este ergonomic si ocupa putin loc in bucatarie. Cu toate astea, este foarte eficient si are un pret extrem de bun.

Vei descoperi un dispozitiv foarte bine construit, care se potriveste de minune in orice bucatarie. Finisajele sale sunt deosebite, iar colturile rotunjite il recomanda pentru a fi un dispozitiv estetic. Combina cu succes culori precum negru, alb si gri fiind disponibil intr-o singur model de culori.

Ce poti face cu robotul de bucatarie Heinner Facille 400

Practic, poti face orice poti sa faci in mod normal si cu un robot de bucatarie mai mare. AI la dispozitie mai multe discuri, care permit maruntirea, felierea sau emulsionarea. Astfel, poti crea blaturi pentur paine sau cozonac si poti sa pregatesti toate ingredientele pentru supe si mancaruri.

In cutia acestui robot o sa mai ai la dispozitie 4 accesorii rezistente pentru taiere, realizate din inox de o rezistenta maxima.

Caracteristicile generale ale lui Heinner Facille 400

Heinner Facille 400 este un robot de bucatarie foarte puternic, avand o putere de 300 W, care se poate imparti in mai multe trepte de putere. Astfel, exista 2 + Plus trepte de viteza, in asa fel incat sa iti fie oferita flexibilitate maxima.

Pentru momentele in care nu folosesti acest robot, exista un spatiu de depozitare pentru accesorii, unde poti pune toate cele 4 accesorii primite.

Datorita dimensiunilor sale reduse, Heinner Facille 400 poate sa fie depozitat oriunde, fara niciun fel de probleme. Cu toate astea, o sa iti doresti sa il tii mereu la indemana, deoarece este extrem de util orice ai prepara in bucatarie.

Astfel, acest robot de bucatarie este un ajutor de nadejde orice ai dori sa prepari si este solutia ideala pentru orice gospodarie, fiind compact, elegant, eficient si mai ales avand un pret avantajos. Chiar daca este mai mic decat alti roboti, asta nu inseamna ca nu este la fel de eficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.