Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7954/00

Venind cu un motor puternic de 900 W, robotul de bucatarie Philips Avance Collection HR7954/00 este cel mai bun prieten pe care il poti avea alaturi de tine in bucatarie, ajutandu-te sa iti termini treaba mult mai repede.

Philips Avance Collection HR7954/00 este alegerea perfecta pentru tine, mai ales daca esti genul de consumator mereu aflat in cautarea celor mai bune produse, iar prezentul model este unul care intr-adevar iti va oferi unul dintre cele mai inalte nivele de calitate.

Noul robot de bucatarie iti ofera un bol din metal care are o capacitate de 4 litri (mai mult decat modelul Philips HR7761/00), ceea ce inseamna ca permite framantarea usoara a pana la 1300 de grame de aluat, iar pentru a fi mereu in control iti pune la dispozitie un numar de 7 viteze.

Cu ce dotari mai vine Philips Avance Collection HR7954/00?

Philips Avance Collection HR7954/00 mai vine si cu un vas pentru blender care are o capacitate de 1.25 litri, iar blenderul este prevazut cu lama de 4 stele care ofera performante sporite indiferent de situatie.

Spre deosebire de alte modele, noul Philips Avance Collection HR7954/00 este un robot de bucatarie care pe langa performantele de top pe care le poate oferi vine si cu un design excelent, care va atrage instant privirile celor care iti vor intra in bucatarie. De asemenea, acesta are la baza numai materiale de cea mai buna calitate, iar constructia acestuia este una foarte usor de curatat.

Pe lista cu dotari se mai adauga si tocatorul, discul de feliere, desci granulare, disc radere, iar prezent este si un storcator de citrice care iti permite sa te poti bucura de un suc proaspat in doar cateva minute fara nici cel mai mic efort.

Concluzii

Robotul de bucatarie Philips Avance Collection HR7954/00 reprezinta o optiune foarte buna pe care o ai la indemana, aceasta oferind cea mai buna calitate la acest pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.