Robot de bucatarie Philips HR7761/00

Nu e niciun secret ca statul in bucatarie ocupa o mare parte a vietii noastre. Si cum timpul este esential si mult prea putin pentru activitatile care conteaza pentru noi, un aparat electrocasnic care sa scurteze timpul petrecut in bucatarie este ideal, iar robotul de bucatarie Philips HR7761/00 se incadreaza perfect in aceasta categorie.

Ce specificatii de top are Philips HR7761/00

Modelul Philips HR7761/00 te va atrage in primul rand prin aspectul sau modern si elegant realizat dintr-un plastic rezistent si cutitul de inox, ce vine la pachet cu accesorii colorate din aceleasi materiale, care permit o asamblare usoara, fixandu-se cu un clic.

Philips HR7761/00 va aduce in casa ta tehnologia PowerChop care ofera rezultate superioare la taiere gratie combinatiei dintre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si interiorul castronului, tehnologie perfecta pentru prepararea piureurilor si a aluaturilor.

Puterea de 750 W a acestui robot de bucatarie (mult mai mare decat a acestui model prezentat de noi) data de motorul puternic cu 2 viteze si functie de impuls este suficient de mare sa faca fata oricarui tip de activitate la care il vei supune, accesoriile sale indeplinind pana la 28 de functii.

Gama variata de accesorii consta intr-un cutit de inox pentru prepararea carnii si a legumelor, altele sub forma de disc pentru radere, taiere, feliare si granulare, un disc pentru prepararea de maioneza sau frisca, un blender cu o capacitate de 1l pentru mixare si zdrobire, un bol de 1,5 l dar si o rasnita pentru macinare. Pentru rezultate optime iti recomandam sa potrivesti culoarea vitezei cu cea a accesoriului.

Baza modelului Philips HR7761/00 este una solida ce va ramane stabila chiar si in timpul framantarii, vasul fiind foarte rezistent facand fata utilizarii intense.

Curatarea se face foarte usor, toate accesoriile putand fi spalate si in masina de spalat vase.

Un aparat electrocasnic care isi face treaba pe bani putini

Gatitul va fi de acum inainte o adevarata placere cu Philips HR7761/00 ca si ajutor de bucatar, iar pretul nu va fi deloc un impediment in achizitionarea lui, acesta este foarte accesibil, raportul calitate-pret fiind mai mult decat avantajos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.