Robot de bucatarie Russell Hobbs Aura 20355-5

Deoarece fiecare dintre noi are nevoie de un mic ajutor in bucatarie, recomandam un robot de bucatarie, care te va face sa uti de tot acel efort pe care l-ai depus pana acum in timp ce preparai cele mai gustoase gustari.

In cazul de fata facem referire in special la robotul de bucatarie Russell Hobbs Aura 20355-5, acesta reusind sa ofere un cea mai buna calitate, la un pret acceptabil, nu foarte ridicat (ce-i drept, nici foarte mic).

Prin numeroasele tehnologii si functii pe care Russell Hobbs Aura 20355-5 le imbina, o sa ai posibilitatea de a investi mai mult timp pentru tine, si nu prin bucatarie, iar acest lucru cred ca face din modelul de fata unul dintre cele mai bune accesorii pentu adevaratele gospodine.

Daca vrei un numar mare de intrebuintari, alege modelul Russell Hobbs Aura 20355-5

Russell Hobbs Aura 20355-5 este un robot de bucatarie pe care il vei putea folosi intr-un numar foarte mare de situatii, iar acesta vine cu un motor care are o putere de 700 W (mai putin decat ofera modelul Philips Avance Collection HR7954/00, dar totusi suficient), precum si cu un brat al robotului care este rabatabil.

Intalnim de asemenea si un capac de plastic cu fereastra pentru adaugarea ingredientelor, iar la acest pret incluse sunt si storcatorul, tocatorul si feliatorul/razatoarea. Asadar un set complet de “unelte” care se dovedesc a fi de un real ajutor.

Controlul electronic al vitezei este unul variabil, putandu-se selecta intre 8 trepte de viteze, iar din peisaj nu putea lipsi nici bolul din otel inoxidabil (care ofera o capacitate de pana la 4.5 litri) sau carligul pentru aluat.

De ce iti recomandam acest robot de bucatarie?

Robotul de bucatarie Russell Hobbs Aura 20355-5 este un model recomandat chiar si de bucatarii profesionisti, iar Russell Hobbs stim cu totii ca este un producator de renume, care ofera doar produse de cea mai buna calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.