Home » Roboti de bucatarie

Hota traditionala Star-Light HA-260SS

Modelul HA-260SS fabricat de catre compania Star-Light este poate cea mai buna solutie pentru bucataria dumneavoastra daca va doriti o hota clasica la un pret incredibil de mic si cu performante medii. Chiar daca nu exceleaza din punct…

Read More »

Robot de bucatarie Bosch MCM64051

Bosch MCM64051 este un robot de bucatarie care iese in evidente prin excelentul raport calitate-pret oferit de acesta, precum si datorita performantelor sale.

Read More »

Robot de bucatarie Russell Hobbs Aura 20355-5

Russell Hobbs Aura 20355-5 este un robot de bucatarie care se dovedeste a fi de un real ajutor in foarte multe situatii din bucatarie. Vezi recenzia completa!

Read More »

Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7954/00

Robotul de bucatarie Philips Avance Collection HR7954/00 reprezinta o excelenta alegere in cazul in care vrei un model care sa iti ofere cel mai inalt nivel al calitatii.

Read More »

Robot de bucatarie Philips HR7761/00

Philips HR7761/00 este un blender foarte puternic, de pana la 750 Watt, are multe accesorii in dotare, cutitul este de inox de cea mai buna calitate, si este capabil sa indeplineasca cu succes pana la 28 de functii diferite.

Read More »

Robot de bucatarie Heinner Facille 400

Avand mici dimensiuni acest robot produs de Heinner este o buna alegere pentru uzul casnic fiind un bun electrocasnic pentru bucataria ta. Pretul ste foarte bun fiind mult mai ieftin decat majoritatea produselor din categoria acestuia.

Read More »