Televizor Lg 49LF630V

Astazi suntem onorati sa iti prezentam un Smart TV din gama LG. Acest model este unul din 2015, ceea ce inseamna ca dispune de cele mai noi si performante functii.

Lg 49LF630V este gigantul TV pe care ti-l vom prezenta in cele ce urmeaza. Ii spunem gigant, deoarece are o diagonala generoasa de 123 cm (vezi un model mai mic). Multumita acestei diagonale si a ramelor extrem de subtiri, Lg 49LF630V iti va difuza continutul tau preferat in toata splendoarea lui.

Specificatiile care l-au dus in cele mai mari topuri

Pentru a avea cea mai buna vizionare, Lg 49LF630V iti ofera o rezolutie Full HD, la o putere de 2 ori mai mare decat cea HD. Cu functia Natural Color filmul tau va prinde viata, oferind imagini viu colorate si pline de naturalete. Datorita acestei functii, de acum va fi o placere sa stai in fata TV-ului.

Lg webOS TV 2.0 este noul sistem de operare al celor de la LG. Acest sistem de operare iti ofera cea mai accesibila experienta TV. Daca pana acum TV-urile celor de la LG au avut sisteme de operare slabute, cu un timp de raspundere mai greoi, acest TV iti va raspunde la comenzi foarte rapid.

Lg 49LF630V – Un adevarat Smart TV

Cu Smart Share poti accesa instant continutul tau preferat de pe Smart device-urile tale. Acum pozele si filmuletele tale din excursie sunt redate exact pe ecranul modelului Lg 49LF630V. Cu aceasta functie nu vei mai avea parte de vreo conexiune proasta. (vezi aici si alte modele)

Cu ajutorul Magic Remote, acum ai mai mult control asupra surselor tale de divertisment. Controlul modelului Lg 49LF630V este mai usor decat utilizarea unui mouse. De acum vei petrece mai mult timp vizionand si mai putin timp cautand.

Concluziile finale

Raportul calitate pret este cel mai mare plus acestui model. Noi am fost incantati de calitatile acestuia, si il recomandam mai departe cu cea mai mare placere. Pretul actualizat poate fi verificat prin butonul de mai jos, astfel vei beneficia si de livrare gratuita pana la tine acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.