Televizor Panasonic TX-32CS510E

Astazi te uimim cu un model de Smart TV, din gama 2015. Brandul acestui model este foarte cunoscut, anume Panasonic. Acestia au avut concurenta de-a lungul timpului din partea celorlalte mari brand-uri, dar au reusit sa ocupe cele mai bune locuri in topuri. (vezi aici mai multe modele)

Nu te mai tinem in suspans si incepem review-ul pentru Panasonic TX-32CS510E. Acest smart TV prezinta o diagonala de 80 cm, ceea ce ii permite modelului TX-32CS510E sa difuzeze filmele in toata splendoarea lor, la calitate HD.

Campion la toate capitolele

Panasonic TX-32CS510E ofera functii de top, ce iti duc filmele si emisiunile preferate la un nivel de claritate, greu de egalat. Adaptive Backlight Dimming iti ofera nuantele de negru intense in zonele intunecate, dar si mai multa energie in zonele luminoase. Datorita acestei functii, imaginile au un contrast bogat, si sunt redate exact.

Acum iti poti personaliza ecranul foarte usor. Datorita functiei my Home Screen aplicatiile tale preferate, sunt dispuse dupa bunul tau plac. Cu ajutorul acestei functii iti poti decora ecranul cum doresti, astfel sa se asorteze cu livingul tau.

Panasonic TX-32CS510E nu este un moft, este o necesitate la casa omului

De acum Panasonic TX-32CS510E nu trebuie sa fie asezat neaparat langa o priza de antena. Poti sa-ti setezi TV-ul in modul In-House TV Streaming Clients si acesta va receptiona transmisii in flux. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, vei avea nevoie de un server In-House TV streaming, care sa fie conectat la WI-FI. Modelul este atat de bine dotat, ca si Samsung 32J5600 pe care ti l-am prezentat aici.

Swipe&Share iti va permite sa partajezi cu usurinta continutul de pe smart device-urile tale pe ecranul Panasonic TX-32CS510E. Aceasta conectare dintre device-uri si TV se face printr-o simpla tragere a degetelor pe ecranele dispozitivelor portabile. Totul este posibil datorita celei mai recente aplicatii, anume Panasonic TV Remote.

Trebuie sa achizitionezi acest Smart TV

Panasonic TX-32CS510E este disponibil oricarui buzunar, deoarece acesta este foarte ieftin. Cei care au achizitionat acest model, au fost atat de incantati de pret si de specificatii, incat au cumparat mai multe bucati, nu una singura. In plus, livrarea este gratuita oriunde in tara si poti beneficia de garantie 5 ani daca te grabesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.